08.04.2021 | TIPY

Obchodní síť FLOOR FOREVER představila novinky roku 2021 na českém trhu: kolekce laminátových podlah Cadenza a Trendline PRO.

KOLEKCE CADENZA
Tato kolekce s rozměry lamel 8 x 214 x 1383 mm a 4V spárou nabízí deset elegantních dřevěných dekorů od světlých až po ty tmavší. Jedná se o velmi spolehlivý materiál doplněný kvalitním zámkem DuoLock, který zaručuje jak snadnou instalaci podlahoviny, tak i její perfektní funkčnost po mnoho let, navíc i v případě pokládky na teplovodní podlahové topení.

Foto: Cadenza, K1305 Legato Light Natur

Laminátové podlahy z kolekce Cadenza si i při minimální péči ze strany majitele udrží dlouhou dobu svůj atraktivní vzhled, ustojí přitom i řádění domácích mazlíčků. Velkým plusem těchto podlah je i jejich příznivá cena.  V obchodní síti FLOOR FOREVER je lze pořídit za akční cenu 399 Kč/m2. Jde o doporučenou maloobchodní akční cenu v Kč/m2 bez DPH platnou do 31. 12. 2021.

Foto: Cadenza, K1412 Marcato Brown Natural

KOLEKCE TRENDLINE PRO
Nízká cena, vysoká kvalita, přitažlivý design – tak lze stručně charakterizovat kolekci laminátových podlah Trendline PRO. Všech šest dřevěných dekorů z této nové kolekce disponuje speciální povrchovou úpravou MAT LOOK, která podlahovině propůjčuje přírodní matný vzhled. Lamely s rozměry 8 x 190 x 1288 mm bez V-spáry jsou opatřeny kvalitním zámkem DuoLock, díky němuž se podlahovina snadno pokládá a poté i jedinečně slouží.

Foto: Trendline PRO, B7007 Lotus Oak1 

Kolekce Trendline PRO je s deklarovanou zátěží AC4 23-32 ideálním řešením především pro domácnosti, včetně těch s domácími mazlíčky. Povrch lamel je totiž uzpůsoben tak, aby jejich drápky nezanechávaly na podlaze žádné škrábance. Zejména mladé rodiny při současných celkových nákladech na bydlení jistě ocení velmi příznivou cenu za tuto atraktivní podlahovinu. V obchodní síti FLOOR FOREVER je nyní k dispozici za akční cenu 350 Kč/m2. Jde o doporučenou maloobchodní akční cenu v Kč/m2 bez DPH platnou do 31. 12. 2021.

Foto: Trendline PRO, B7007 Lotus Oak

www.floorforever.cz