19.06.2024 | TIPY

Funkční a bezpečné řešení pro každý prostor.

Společnost Fatra, a.s. představuje novou kolekci speciální homogenní zátěžové podlahoviny GARIS HSD UNICOLOUR v dílcích 608x608 mm a rolích šíře 2 000 mm, která splňuje ty nejnáročnější požadavky pro specifické prostory.  Byla vyvinuta odborníky v oblasti výzkumu a vývoje a vyrobena na nové kvalitní německé lince.

Podlahová krytina GARIS HSD je určena pro oblasti použití s nejvyšším stupněm zátěže a řadí se mezi elektrostaticky disipativní podlahoviny. Navíc je možné ji aplikovat na systém zdvojených podlah, což je inovativní, bezpečné a všestranné podlahové řešení, které umožňuje snadnou úpravu prostoru. Uplatnění najde v počítačových učebnách, v oblasti telekomunikací nebo výrobnách elektroniky.

Podlahovina GARIS UNICOLOUR je vyráběna i v nevodivém provedení a také je v nabídce i směrový design v 5ti dekorech. Společnost Fatra je unikátním evropským výrobcem homogenních podlahovin v UNICOLOUR provedení.

Výhody:

✓ Zabraňuje akumulaci elektrostatického náboje. Vnitřní elektrický odpor ≤ 1x10⁸ Ω

✓ Vysoká odolnost proti opotřebení

✓ Odolnost proti běžně používaným chemikáliím

✓ Snadná údržba

✓ Povrch odolný vůči bakteriím

✓ Nadstandartní záruka a životnost

www.fatrafloor.cz 

Celý článek najdete v časopise DOMO 3/2024, který si můžete ZDARMA prohlédnout ZDE, nebo si napište o ukázkový výtisk na info@atemi.cz