26.07.2024 | TIPY

Podlaha Laminát Aqua+ na bázi dřeva je prémiovým produktem v řadě voděodolných podlah EGGER a vody se rozhodně nebojí.

Speciální složení s voděodolnou nosnou deskou Aqua+  s technologií ochrany proti bobtnání zajišťuje, že podlaha spolehlivě odolá vlhkosti a mokru po dobu až 72 hodin. Díky tomuto speciálnímu složení se podlaha hodí stejně dokonale do kuchyní, koupelen a předsíní, jako i ke komerčnímu využití se zvýšenými nároky na čištění - dokonce i parním čističem. 

Foto: Podlaha Laminát Aqua+ s efekty dlaždic zaujme svými robustními vlastnostmi a je vhodná i do vlhkého prostředí. Moderní dekor v betonovém vzhledu Beton Chicago světle šedý je k dispozici jako dekor EGGER pro nábytek i podlahy. (Dekor z kolekce dekorativních materiálů F186 v ST9 / Kolekce podlah EGGER EPL166).

Podlahy Laminát Aqua+ se dodávají v široké škále autentických dřevodekorů a reprodukcí kamene. Povrchová struktura se synchronizovanými póry kopíruje strukturu dekoru, takže podlaha působí na dotek stejně přirozeně, jako vypadá. Volba ideálního formátu podlahové desky dodá každé místnosti něco navíc. Podlahové desky Classic poskytují vyvážené proporce. Širší podlahové desky Large podtrhují prostorné pokoje a zdůrazňují efekt dekorů venkovského domu. Podlahové desky EGGER ve formátu Kingsize nabízejí zvláštní efekt. Dávají vzhledu kamene sofistikovaný charakter dlaždice. 

www.egger.cz