26.09.2024 | TIPY

HARO laminátové podlahy se vzhledem dřeva: Styl a praktičnost v jednom.

Laminátová podlaha HARO Tritty 200 Gran Via dodá každé místnosti prostornou a elegantní atmosféru díky působivě velkému formátu prken. Autentický vzhled dřeva podtrhuje vysoce kvalitní provedení a zajišťuje stylový interiér. 

Foto: HARO Dub Veneto Mocca authentic matt

Podlahy jsou mimořádně odolné proti poškrábání a opotřebení, takže jsou ideální volbou pro obytné prostory s vysokým provozem. Díky své robustní kvalitě a dlouhé životnosti splňují vysoké nároky na odolnost. Díky systému Top Connect se podlahy navíc snadno a rychle instalují. Díky kvalitě Made in Germany a modrému andělu jako znaku šetrnosti k životnímu prostředí, jsou ideální volbou pro kvalitní a udržitelný koncept bydlení.

Foto: HARO Chevron 4VM Dub Natur authentic 

Laminátová podlaha HARO s chevronovým vzorem je skvělou volbou pro každého, kdo chce svůj domov ozdobit něčím výjimečným. Klasický vzor dodá místnosti hloubku a dynamiku. Vytváří pocit pohybu a struktury, dodává architektuře místnosti rafinovanou eleganci. Díky autentickému povrchu je kresba dřeva nejen vizuálním, ale i hmatovým zážitkem. Struktura povrchu je přesně sladěna se vzorem dekoru. Vzniká tak mimořádně realistický a přirozený vzhled dřeva.

Pokud hledáte kombinaci elegance a odolnosti, laminát bude skvělou volbou.

www.sortim.cz