06.08.2024 | TIPY

Tyto revoluční produkty kombinují to nejlepší z vinylových a SPC podlah a přináší mnoho výhod těchto pokročilých materiálů. 

Hybridní podlahy nabízejí výjimečnou stabilitu, vysokou odolnost vůči vodě a mechanickému opotřebení. Díky pokročilé vícevrstvé konstrukci si můžete být jisti, že Vaše podlaha zůstane krásná a funkční po mnoho let, i při intenzivním používání. 

Výhody hybridních podlah: 

  • Vysoká odolnost: Podlahy jsou navrženy tak, aby odolaly každodennímu opotřebení, což je činí ideálními pro domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky. 
  • Voděodolnost: 100% voděodolné vlastnosti umožňují použití v kuchyních, koupelnách a dalších prostorách s vysokou vlhkostí.
  • Snadná údržba: Díky speciálním povrchovým úpravám jsou podlahy nenáročné na údržbu. 
  • Komfort: Integrované podložky poskytují vynikající tepelnou a zvukovou izolaci, což zvyšuje komfort vašeho domova. 
  • Široká škála dekorů: Realistické dekory dřeva nebo kamene dodají vašemu interiéru luxusní a přirozený vzhled.  

Naše série hybridních podlah zahrnuje širokou paletu designů a stylů, které se snadno přizpůsobí jakémukoliv interiéru. Ať už hledáte podlahu pro moderní byt nebo tradiční dům, naše hybridní podlahy vám poskytnou dokonalé řešení. 

Přijďte se přesvědčit o kvalitách hybridních podlah osobně v našich showroomech, kde vám náš odborný tým rád poskytne veškeré informace a pomůže najít tu pravou podlahu právě pro váš domov. Těšíme se na vaši návštěvu. 

Váš tým Supellex - Svět podlah 

www.supellex.cz