19.08.2024 | TIPY

Bona FlexiSand 1.9
Upgradovaný model brusky s novými funkcemi.

Výkonný a flexibilní stroj Bona FlexiSand 1.9 poskytuje vysoký výkon pro broušení ve všech směrech. Inovativní systém pro všechny vaše potřeby. Stroj může být vybaven různými nástroji a příslušenstvím, pro různé druhy podlahářských prací, jako je broušení až na holé dřevo, střední broušení, jemné broušení, olejování, broušení elastických podlah pro jejich renovaci a vyhlazování betonu. Inteligentní a kompaktní design umožňuje snadnou manipulaci, tak i rovnoměrnost i při těžkých zakázkách. Pro odsávání prachu je Bona FlexiSand 1.9 kompatibilní s Bona DCS.

Stroj je nyní vylepšen o tyto nové funkce, jako je světelná LED lišta pro jasnou viditelnost, opěrnými kolečky, která zabraňují tlaku na disky, závažím upevněným magnetem a podsvíceným multimetrem, pro plnou kontrolu nad výkonem stroje. Pro odsávání prachu je Bona FlexiSand 1.9 kompatibilní s Bona DCS. Všechno pro ještě lepší zážitek z broušení podlah.

Nyní při koupi stroje nabízíme prodlouženou záruku 2 + 1 zdarma při registraci stroje! 

LED světlo  - zaostřeno pro lepší broušení

✔ 360° prostorové LED světlo  

✔ Plná kontrola nad pracovním úkolem      

✔ Žádný stín ze stroje 

Do upgradované verze Bona FlexiSand 1.9 jsme nyní přidali prostorový LED světelný pruh pro maximální viditelnost. Jasné, studené světlo nezanechává žádný stín ze stroje a rozptyluje světlo rovnoměrně kolem dokola pro perfektní viditelnost podlahy.

Multimetr – informace hned po ruce

✔ Lepší informace o napájení 

✔ Lepší viditelnost i ze stoje 

✔ Zobrazuje informace přímo na displeji

Na základě získaných informací od našich podlahářů z celého světa jsme přepracovali náš multimetr tak, aby vyhovoval vašim potřebám. Aby nedošlo k přetížení stroje nebo nedostatku napětí pro jeho provoz, je důležitá kontrola nad příchozím napájením. Nový multimetr na Bona FlexiSand 1.9 vám umožňuje před spuštěním stroje zjistit, jaké napětí dodává zásuvka připojenému stroji.

Opěrná kolečka – zabraňují tlaku na disky

✔ Žádný tlak  

✔ Bezpečné zacházení  

✔ Chrání povrch podlahy

Nová opěrná kolečka u nového modelu Bona FlexiSand 1.9 zabraňují tlaku na disky, aby nedošlo k jejich poškození. Kolečka umožňují naklonit stroj, aniž by došlo ke kontaktu s brusnými disky při výměně příslušenství a brusiva. 

Magnetické závaží – na kliknutí nasadit / vyjmout

✔ Jednodušší manipulace 

✔ Optimální hmotnost 11 kg 

✔ Přichycení magnetem - nasadit/vyjmout

Každé broušení s Bona FlexiSand vyžaduje dle typu povrchu a povrchové úpravy různou zátěž. Obecně platí, že čím je stroj lehčí, tím snadněji se ovládá. V praxi to vyžaduje flexibilitu při přidávání přídavných závaží pro přizpůsobení se měnícím se potřebám různých brusných úkonů. Proto nyní představujeme upevnění závaží pomocí magnetu pro snadné přepínání zátěže v závislosti na situaci při broušení. Upevnění přídavného závaží (11 kg) pomocí magnetu je navrženo pro správnou optimalizaci výkonu stroje.

Více o novém stroji Bona FlexiSand 1.9 se dozvíte ZDE.

www.bona.com/cz