10.09.2024 | TIPY

COREtecfloors, přední jméno mezi výrobci v podlahářském průmyslu, představuje sérii Coretec SurPlus, která kombinuje odolnost, eleganci a inovaci.

S unikátní SPC (Solid Polymer Core) technologií, Coretec SurPlus přináší nejen vysoce odolné, ale i vzhledově atraktivní podlahové řešení pro každý prostor.

Odolnost i atraktivní vzhled

COEREtec SurPlus ztělesňuje odolnost, která vzdoruje běžnému opotřebení a výzvám každodenního života. S voděodolným jádrem a ochrannými vrstvami vinylu, COREtec SurPlus garantuje stabilitu a dlouhotrvající výdrž, což je činí ideální volbou pro prostory s vysokou zátěží, jako jsou kuchyně, koupelny nebo třeba komerční prostory.

COREtec SurPlus nabízí bohatou paletu designů, od klasických dřevěných vzorů až po kamenné dekory. Kolekce je navržena tak, aby podpořila různé designové požadavky a přidala každému prostoru na unikátnosti. Tato řada je plně kompatibilní s podlahovým vytápěním a chlazením, což z ní dělá ideální volbu pro moderní bydlení. 

Snadná instalace i údržba

Tyto podlahy se pyšní jednoduchou instalací, která umožňuje rychlé a efektivní renovace. Tyto podlahy lze snadno instalovat na tvrdý povrch a minimálně nutnou dlouhou dobou aklimatizace. Tato vlastnost usnadňuje a zrychluje renovace a nové instalace, což ušetří váš čas.

Díky vysoké odolnosti a snadné údržbě jsou tyto podlahy ideální volbou pro místa, kde je požadována dlouhodobá odolnost, včetně obchodních prostor, restaurací nebo hotelů.

Zvolte COREtec SurPlus a proměňte jakýkoliv prostor v moderní a stylové místo. Široká škála vzorů a barev umožňuje vytvořit domov nebo pracovní prostředí, které je nejen praktické, ale i vizuálně přitažlivé.

V Supellex – svět podlah najdete nejen podlahyCOREtec SurPlus, ale i širokou škálu dalších podlahových řešení. Navštivte Supellex - svět podlah a nechte se inspirovat možnostmi, které nabízí kolekce COREtec SurPlus. Objevte podlahy, které spojují funkčnost s moderním designem a přinášejí prostoru jedinečný vzhled a komfort.

www.supellex.cz 

Celý článek najdete v časopise DOMO 5/2024, který si můžete prohlédnout ONLINE - klikněte ZDE.