09.09.2024 | TIPY

V-PODLAHY představují novou kolekci heterogenní vinylové podlahy v roli Junior 60 PUR - kolekce 2024.

Na začátku srpna uvedla společnost V-PODLAHY zcela novou kolekci odolných heterogenních vinylových podlah v roli Junior 60 PUR 2024, která navazuje na léty prověřený a oblíbený produkt. Vyberte si podlahu, která vydrží!

Skvělé akustické vlastnosti i propracovanější vzhled

Nová kolekce Junior 60 PUR 2024 nabízí vylepšené akustické vlastnosti, a to o 3 dB. Celkový útlum kročejového hluku tak činí 16 dB. Junior 60 PUR tak pomáhá utvářet přívětivější prostředí, protože minimalizuje rušivé elementy.

Novinkou je u podlahoviny Junior 60 PUR také speciální povrchová úprava PUR Shield a technologie InverTech. Toto spojení poskytuje podlaze matný reálný vzhled a chrání podlahu před poškozením nebo proniknutím vlhkosti do její struktury.

Vinylová podlaha Junior 60 PUR si zachovala své stěžejní vlastnosti kam se řadí i zdravotní nezávadnost a vhodnost i pro alergiky. To je také důvodem, proč patří mezi oblíbené volby v případě škol a školek.

Technologie InverTech pro ještě odolnější podlahy s působivějšími dekory

Inovativní technologie v oblasti vinylových podlah InverTech umožňuje rovnoměrné nanášení ochranného laku PUR Shield. Tento výrobní postup spolehlivě eliminuje riziko výskytu méně chráněných míst, kde byla ochranná lakovaná vrstva tenčí a podlaha by tak byla méně chráněna.

Nová kolekce přináší ještě vyšší odolnost

Junior 60 PUR je svými užitnými vlastnostmi předurčen do komerčních a veřejných prostor s vysokou frekvencí pohybu. To dokazuje třída zátěže 33 – 42 i prodloužená garance 10 let.  Aby si podlaha zachovala svůj původní vzhled, chrání ji před otěrem i oděrem nášlapná vrstva 0,6 mm.

Díky snížené hmotnosti je navíc i samotná instalace podlahy Junior 60 PUR z kolekce 2024 ještě jednodušší.

Působivá paleta 18 dekorů pro každý interiér

Novou kolekci Junior 60 PUR V-PODLAHY sestavili tak, aby propojovala eleganci s aktuálními interiérovými trendy. Nové dekory jsou v souladu s těmi nejpopulárnějšími na současném trhu a zahrnují 6 odstínů přírodního dřeva inspirovaný skandinávskými trendy, populární provedení betonu ve 3 různých zbarveních a 9 oblíbených chipsovaných vzorů ve svěžích barvách.

Vinylovou podlahu v roli Junior 60 PUR zakoupíte výhradně v síti V-PODLAHY a jejich partnerů.

Mezi hlavní výhody vinylové podlahy Junior 60 PUR patří:

  • odolnost vůči vlhkosti,
  • vhodnost pro teplovodní podlahové vytápění,
  • vysoká odolnost proti otěru a oděru,
  • výborný akustický útlum,
  • velmi dobrá rozměrová stálost,
  • zdravotní nezávadnost,
  • rychlá pokládka,
  • široká nabídka dekorů

www.vpodlahy.cz

Celý článek najdete v časopise DOMO 5/2024, který si můžete prohlédnout ONLINE - klikněte ZDE.