02.07.2024 | Zprávy

Když si interiér vezme na starosti profesionál, mělo by to být vidět. Výběr podlahy a jejího dekoru hraje důležitou roli, protože podlaha vytváří základní vizuální dojem celého interiéru.

Foto: Realizace Markéta Vargová Maňáková s.r.o., návrh Martin Svoboda 3D studie

Luxusní vinylové dílce THERMOFIX patří mezi oblíbenou volbu širokého spektra bytových designérů a architektů, a samozřejmě také podlahářů. Tato česká podlahová krytina patří mezi to nejkvalitnější, co lze na trhu najít. Jedná se o odolné řešení jak do bytové zástavby, tak komerční sféry, které navíc svým designem věrně imituje přírodní materiály. Najdete zde kolekci WOOD, STONE či ART, která disponuje extra dlouhými lamelami pro ještě věrnější pocit skutečné desky. Vybírat můžete ze 48 dekorů dřeva a 12 vzorů kamene ve 4 různých formátech.

Podívejte se na zdařilé realizace v podání Interiérové laboratoře paní Ing. Báry Baštové, interiérové designérky Ing. Venduly Kamenčákové, Lucie Volfové, design a realizace re-designu interiéru Markéty Vargové Maňákové s.r.o., a návrhu Martina Svobody 3D studie. Thermofix je nejenom estetickým, ale i efektivním řešením pro jakýkoliv interiér, což potvrzuje jeho popularita mezi profesionály v oboru.

www.fatrafloor.cz 

Celý článek najdete v časopise DOMO 4/2024, který si můžete ZDARMA prohlédnout ZDE, nebo si napište o ukázkový výtisk na info@atemi.cz.