09.07.2024 | Zprávy

V krátkém rozhovoru nám Jan Kovář ze zákaznického servisu společnosti Döllken CZ s.r.o. poskytl cenné informace o školeních pro instalaci podlahových lišt.

Jaké typy školení nabízíte pro instalaci podlahových lišt?

Nabízíme komplexní školení nejen pro podlaháře. Školíme na naše nářadí a provázíme napříč sortimentem Döllken. Každý si vše může prakticky vyzkoušet a osahat. Předáváme si užitečné know-how, tipy a triky a poskytujeme vzorníky. Dále máme v nabídce školení našeho technika na stavbě, který je ochotný přijet a zaškolit podlaháře přímo na místě. 

Jak často se školení konají?

Školení plánujeme vždy individuálně s našimi zákazníky, takže vše je na domluvě. Za poslední půlrok jsme absolvovali přes 30 školení. Školíme po Čechách, ale i na Slovensku, Slovinsku a Chorvatsku.

Jak dlouho jednotlivá školení trvají?

Školení i s praktickou ukázkou zabere zhruba 3 hodiny. Záleží na počtu – kolik se nás sejde, jaké jsou dotazy a zda si chce každý něco vyzkoušet.  

Jaký je maximální počet účastníků na jednom školení?

Počet účastníků není omezen, ale přibližně se nás schází kolem 20. Je to i za nás takový ideální počet, aby si každý mohl něco vyzkoušet a zároveň si mezi sebou předat cenné know-how v rámci diskusí. 

Jaké jsou nejčastější chyby, kterých se lidé dopouštějí při instalaci podlahových lišt?

Ani bychom to nenazvali chybou, spíše nejtěžší je pro ně přijít na systém pokládky jádrových lišt za pomocí našeho nářadí, konkrétně raznice. Proto na školení vždy krok po kroku předvádíme, jak s raznicí pracovat. Každý si to musí nejprve osvojit a přijít na své. 

Jaké jsou hlavní výhody používání vašich podlahových lišt oproti konkurenci?

Jakožto výrobci s bohatou historií nabízíme široké spektrum kvalitních podlahových lišt v různých dekorech, tvarech a rozměrech. Pro instalaci našeho sortimentu máme vlastní řadu speciálních nástrojů a pomůcek. Nabízíme tak komplexní promyšlený systém kvalitních produktů, u kterých se neustále snažíme posouvat vpřed, ať už z hlediska ochrany životního prostředí, nových designů či usnadňování pokládky.