13.08.2024 | Zprávy

Odborníkům na podlahové krytiny není nutno veletrh DOMOTEX dlouze představovat. Již řadu let se začátkem roku sjíždí experti do Hannoveru, aby se seznámili s novinkami tohoto oboru.

Od příštího roku přichází pořadatel s organizační změnou, od roku 2025 bude veletrh v lichých letech zaměřen jen na téma koberců „The Carpets & Rugs“, v sudých letech nabídne veletrh DOMOTEX kompletní přehlídku podhlahářského průmyslu. 

Na veletrhu DOMOTEX 2025 - The Carpets & Rugs Edition, který se uskuteční v Hannoveru od 16. do 19. ledna 2025, čeká na návštěvníky řada highlights. Ve výstavní hale 2 budou v rámci přehlídky Designs und Live-Talks probíhat zajímavé diskuse na aktuální témata designu. Již po 20-té bude udílena cena „Carpet Design Awards“ (CDA), součástí bude konference „DOMOTEX on Stage“. Program konference nahlédne na témata budoucnosti z oblasti interiérové architektury a designu, výroby a maloobchodu.

Trend Café s kavárnou a salonkem v hale 3 vybízí k posezení a networkingu v příjemné atmosféře.  Kompletní doprovodný program je vždy aktuální na webu pořadatele www.domotex.de/en/  v sekci Side Events.

Kromě tradičního veletrhu DOMOTEX v Hannoveru organizuje veletržní společnost Deutsche Messe další veletrhy ve světě. Veletrh DOMOTEX MIDDLE EAST se uskuteční od 22. do 24. dubna 2025 v Dubai World Trade Centre (DWTC). Úspěšný průběh minulého ročníku ukazuje strategický význam Dubaje v globálním obchodu a schopnost řídit inovace a růst v průmyslu podlah.

DOMOTEX Asia/CHINAFLOOR vytváří platformu pro mezinárodní setkání v celém asijsko-pacifickém regionu. Veletrh proběhne od 26. do 28. května 2025 v Šanghaji. 

V případě dotazů k veletrhu DOMOTEX se můžete obracet na výhradní zastoupení pořadatele v ČR, na společnost PROveletrhy plus s.r.o., info@proveletrhy.cz

www.proveletrhy.cz, www.domotex.de